TEMPORADA ANUAL 2018

La temporada anual és un contracte que permet als clients a fer ús del càmping des de la seva obertura el dissabte 3 de març fins al tancament al 4 de novembre del 2018.

QUÈ INCLOU EL CONTRACTE?

La temporada anual es divideix en quatre etapes:

• La primavera

El client pot estar al càmping durant els caps de setmana, pont i Setmana santa.
L’entrada al càmping es podrà fer a partir dels divendres a les 17:00h, i la sortida com a màxim a les 22:00h (a les 20:00h en horari d’hivern).
Durant les vacances escolars de Setmana Santa el càmping romandrà obert cada dia. En cas que hi hagi ponts s’ampliarà el cap de setmana.

• L’estiu

Durant les vacances escolars, del 23 de juny a l’11 de setembre, els clients de temporada anual poden accedir al càmping cada dia.

• La tardor

El client pot estar al càmping durant els caps de setmana i ponts.
L’entrada al càmping es podrà fer a partir dels divendres a les 17:00h, i la sortida com a màxim a les 22:00h (a les 20:00h en horari d’hivern).

• L’hivern (pàrquing)

Durant els mesos que el càmping està tancat, els clients poden deixar la caravana a les instal·lacions del càmping.

PREUS 2018

Els preus per la Temporada Anual del 2018 són els següents:

TEMP. ANUAL (2 pax)

3.259 €

TEMP. ANUAL (3 pax)

3.459 €

TEMP. ANUAL (4 pax)

3.659 €

TEMP. ANUAL (5 pax)

3.859 €

TEMP. ANUAL (6 pax)

4.059 €

• Els infants menors de 5 anys no paguen.
• Tota estada en un allotjament turístic li correspon una taxa turística, en aquest cas és de 0,50 cèntims per nit i persona major de 16 anys, amb un màxim de 7 nits per estades de llarga durada. Per tant, correspon a 3,50 € per persona major de 16 anys que s’ha d’abonar juntament amb el preu de la temporada.

MODALITATS DE PAGAMENT

• Comptat:

El pagament al comptat està bonificat amb un 5% de descompte sobre el total del preu de la temporada (excepte taxa turística). Aquesta bonificació té de data límit de pagament el 31/03/2018.

• Fraccionat:

La totalitat de la temporada es pot pagar en còmodes quotes. El primer pagament correspon al 35% del total i la resta de pagament es prorrategen fins al mes de desembre, sense interessos.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per fer la temporada anual, cal firmar un contracte, i per fer-ho, és necessari aportar la següent documentació:

• Rebut Bancari de la Llum / Aigua

• Última nòmina

• Fotocopia del número de compte bancari

• Rebut de l’assegurança de la caravana

• DNI de totes les persones inscrites en el contracte

• Documentació de l’animal de companyia, si s’escau

ASSEGURANÇA

És obligatori que la caravana estigui assegurada. Cal demostrar-ho amb un rebut de l’asseguradora.
D’altra banda, el càmping ofereix la possibilitat de contractar l’assegurança amb la mateixa companyia que assegura al càmping. El preu d’aquesta es pot incloure en la totalitat de la temporada i fraccionar-ho amb la quantia d’aquesta.

ANIMALS DE COMPANYIA

Com ja s’ha esmentat, el càmping és de caràcter familiar i els animals de companyia formen part del nucli familiar, per aquest motiu, s’accepten animals de companyia a les parcel·les del càmping, sempre que no siguin de raça perillosa i estiguin correctament vacunats i es segueixin escrupolosament les normes de comportament.
El preu de l’animal de companyia és de 180 € anuals, i igual que l’assegurança, es pot incloure a la totalitat de la temporada i fraccionar-ho còmodament.

SERVEI ELÈCTRIC

La potència elèctrica de les parcel·les és de 10 A, i el client sempre que no sigui al càmping ha de desconnectar l’electricitat des de la barrera de sortida per aturar el servei. Durant el període d’apertura de caps de setmana al càmping es reserva el dret de desconnectar els servei elèctric entre setmana sense previ avís.

El Càmping dins del seu compromís de Sostenibilitat, demanana que se’n faci un consum i ús responsable del servei elèctric. Podeu consultar a recepció les modalitats d’electricitat de cada tipus de contracte.

BLOCS SANITARIS

Els blocs sanitaris estan dotats d’un sistema de targetes de control d’estalvi d’aigua amb les quals s’activen les dutxes. Aquestes targetes tenen una càrrega de 20 dutxes de 10 min cadascuna. Aquest sistema garanteix l’aigua calenta a tots els clients, i que el temps d’espera per dutxar-se es redueixi. S’estableix una fiança de 5€ per a cada targeta, la recàrrega és gratuïta i es realitza a la recepció del càmping.

VISITES

Els contractes de temporada són nominatius, és a dir, es fan per les persones inscrites a la parcel·la. Tota persona aliena al contracte, ha de passar per recepció, registrar-se i abonar la tarifa corresponent a la temporada.

Les visites es paguen per dia, en el cas que la o les persones estiguin menys de dues hores en el càmping, no hauran d’abonar la tarifa, però igualment, han de passar per recepció a registrar-se. En cas que les visites arribin posteriorment a les 19:00h, aquell dia, no s’abonarà la tarifa del dia en curs, però igualment, han de passar per recepció per registrar-se i abonar si fos necessari la visita del dia següent.

ANIMACIÓ

L’animació pels infants i adults es du a terme durant tota la temporada. Durant les èpoques de temporada baixa, és únicament els caps de setmana, els cartells amb les activitats programades es pengen a les xarxes socials, a recepció i en el mateix miniclub.

Durant els mesos de juliol i agost hi ha activitats tots els dies, i les nits de divendres i dissabte es pot gaudir d’actuacions musicals a la terrassa del restaurant.

SEGURETAT I CIVISME

En el càmping durant la temporada alta som més de 400 famílies pernoctant, per tant, és molt important respectar les normes de seguretat i civisme per a facilitar la convivència de tots els campistes.

La música amb altaveus està permesa sempre i quan estigui a un volum raonable i no molesti els altres campistes. Queda prohibit desplaçar-se pel càmping amb altaveus amb música sonant. En cas d’incompliment d’aquesta norma, els altaveus podran ser requisats per part del personal del càmping.

A partir de les 21:00h, no es pot circular pel càmping amb bicicleta, ja que la visibilitat és escassa i es poden produir accidents. Es demana un comportament cívic en l’ús de bicicletes i altres vehicles lúdics. En cas de ser avisats de forma reincident el vehicle podrà ser requisat per part del personal del càmping.

Els vehicles a motor únicament poden circular pel càmping per accedir o sortir d’aquest, no per a mobilitzar-se dins d’ell. En els trajectes d’entrada i sortida no es pot superar la velocitat de 10km/h.

En el càmping hi ha dos pàrquings destinats als clients, els vehicles han d’aparcar a l’interior de la seva parcel·la o en el pàrquing. Les parcel·les buides, no poden servir de pàrquing, si s’incompleix la norma es farà un avís, i a la següent vegada, el vehicle quedarà bloquejat i no podrà tornar a accedir a l’interior del càmping.

Les barreres d’accés al càmping tenen un horari de 8:00 a 23:00, fora d’aquest horari no es pot entrar ni sortir, si no és una emergència justificada.

L’horari de silenci és a partir de les 00:00h.