CÀMPING LA TORDERA   |   Entre el mar i la natura

Aquest correu conté imatges. Si no pots veure-les fes click aquí.

En breu arribarà Sant Joan, s’acabarà el cole pels vostres fills i podreu accedir tots els dies al càmping.

Molts de vosaltres ja ens heu dit que esteu gaudint d’una bona experiència, i que voleu repetir, o fins i tot us voleu quedar aquí a passar part de les vostres vacances. En algun cas fins i tot, us esteu plantejant deixar de voltar durant un temps i quedar-vos la temporada del 2018 amb nosaltres.

¿Estáis pasando la Primavera en Camping La Tordera?
¿Ya sabéis qué haréis este verano?
¿Y dónde iréis este otoño?

En breve llegará San Juan, se acabará el cole para vuestros hijos
y podréis acceder todos los días al camping.

Muchos de vosotros ya nos habéis dicho que estáis disfrutando de una buena experiencia, y que queréis repetir, e incluso os queréis quedar aquí a pasar parte de vuestras vacaciones. En algún caso incluso, os estáis planteando dejar de dar vueltas durante un tiempo y quedaros la temporada del 2018 con nosotros.

 

És per això que ens adrecem a vosaltres, per tal de fer-vos més fàcil prendre la decisió de què fer. Els preus per l’estiu són els següents:

Juliol 2017: 1.250 €   |   Agost 2017: 1.250 €

Pack Estiu 2017 (del 23 de Juny a l’11 de Setembre): 2.495 €

(*) Preus per Unitat Familiar

Es por eso que nos dirigimos a vosotros, con la intención de haceros más fácil el tomar la decisión de qué hacer. Los precios para verano son los siguientes:

Julio 2017: 1.250 €   |   Agosto 2017: 1.250 €

Pack Verano 2017 (del 23 de Junio al 11 de Septiembre): 2.495 €

(*) Precios por Unidad Familiar

Si ja heu passat la Primavera amb nosaltres, en cas de fer el Pack Estiu, la Tardor us sortirà gratis! Sí, sí… com ho sentiu… Tardor fins el 5 de novembre completament gratuïta.

I si marxeu durant l’estiu, però voleu tornar per la Tardor, si ja heu estat durant la Primavera 2017, us descomptarem 50 € sobre el preu de Tardor.

Us hi esperem!

Si ya habéis pasado la Primavera con nosotros, en caso de hacer el Pack Verano, ¡Otoño os saldrá gratis! Sí, sí… como lo oís… Otoño hasta el 5 de noviembre completamente gratis.

Y si marcháis durante el verano, pero queréis volver en Otoño, si ya habéis estado durante la Primavera 2017, os descontaremos 50 € sobre el precio de Otoño.

¡Os esperamos!

Càmping La Tordera SL | Deltacampings (Blaucamping SL)
Camí de la Tordera s/n (Ap. 58) | 08380 Malgrat de Mar, Barcelona |Catalunya – Espanya
Tal i com disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Carácter Personal, l’informem que està rebent aquest e-mail perque ens va facilitar el seu correu electrònic com a mitjà de comunicació amb la finalitat de poder gestionar les seves reserves, consultes o reclamacions, així com per a mantenir-lo informat sobre ofertes o notícies del grup d’empreses Deltacampings (Blaucamping SL, Càmping La Tordera SL i Càmping Bellsol SL). Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició a les seves dades enviant-nos un correu electrònic a camping@latordera.com.
GUIES CERTIFICACIONS MEMBRES COMPROMÍS SOCIAL