INSTAL·LACIONS

La situació privilegiada del Càmping, en una zona tranquil·la a mig camí entre Malgrat i Blanes i el seu accés particular, fan de l’entorn un espai tranquil i segur on passar unes bones vacances. Una autèntica illa enmig de la cremor de la costa! Les reformes executades en els últims anys ens han convertit en un nou càmping, familiar i tranquil.

Al càmping hi trobarà tot el que necessita per passar uns dies amb totes les comoditats: supermercat, fleca, cafeteria, restaurant, zona de barbacoes, zones d’aparcament…

I perquè siguin uns dies de vacances inoblidables disposem de piscina, pistes de petanca, de futbol i de bàsquet, àrees infantils, sala de jocs, i accés directe a la platja! Durant tota la temporada fem animació per petits i grans!

Al Càmping La Tordera estem en un procés constant de renovació de les instal·lacions. Així mateix apliquem protocols de qualitat per tal que hi trobi tot el confort que necessita durant les seves vacances. Actualment estem certificats com a Destinació de Turisme Familiar des del 2007 i també disposem del segell de Qualitat Turística des del 2008.

És un plaer treballar per a que gaudiu de les millors vacances!

Plànol en planta

Veure detalls