El càmping La Tordera regala felicitat

 

El càmping La Tordera regala felicitat a nenes tutelades de la residencia d’IReS
El cap de setmana passat va ser per a les nenes que viuen a la residència per a menors tutelats de la Fundació IReS molt especial. Van gaudir del regal del càmping La Tordera que constava de l’allotjament en un bungalow preciós i uns àpats boníssims.
Dissabte al matí l’expedició femenina va posar-se en remull a la piscina només arribar i van gaudir d’una estona lúdica i de distensió. Expliquen les nenes que la piscina és “realment fantàstica i està envoltada de natura”. Tot seguit, i després d’una dutxa, van anar desfilant a dinar, on van gaudir d’un menjar excel·lent. A la tarda van apropar-se a la platja, que s’hi arriba en cinc minuts a peu. La nit va acabar amb una mica de ball a la disco del bar on es van mostrar tímides en un inici i al final van acabar pujades a la tarima i passant-s’ho d’allò més bé.
Les nenes tindran un record molt agradable d’aquesta estada i la Fundació IReS està molt agraïda al Càmping La Tordera per regalar tanta felicitat a aquests infants que no tenen habitualment aquestes opcions de temps d’oci a l’abast.