Btt-Cicloturisme

T’agrada fer excursions i descobrir rutes en bicicleta? Aquí et proposem diferents llocs on et proporcionaran la informació que necessitis.

 

 

 

 

 

Federació Catalana de Ciclisme

La Federació Catalana de Ciclisme és un ens amb més de 15.000 federats que practiquen ciclisme com font de vida i salut i vetlla pel futur competitiu del ciclisme a Catalunya, un esport que ha donat grans campions al nostre país. El ciclisme és una activitat en constant creixement amb modalitats competitives però també d´oci. La riquesa d´aquest esport queda reflectida en totes les seves modalitats: carretera, pista, BTT XC, BTT DH, BMX, ciclocross, trial i cicloturisme. I aqui trobaràs tota la informació que necessitis.

clika aqui

 

Cicloturisme

Tenen l’objectiu d’oferir una forma diferent de descobrir el territori. Estan especialitzats en les rutes ciclistes (de muntanya, carretera i trekking) a la comarca de Girona, però amb els anys han anat incloent rutes per la resta del territori Català, Espanyol i des del 2010 també a l’estranger.

clika aqui

 

BTT a Santa Susanna

Des de Santa Susanna es pot gaudir d’un gran nombre de rutes amb bicicleta de muntanya per les rutes de BTT que estan senyalitzades i que passen per espais paradisíacs al bell mig del Parc Natural del Montnegre.

clika aqui

 

Maresme Turisme BTT (Santa Susanna)

Maresme Turisme BTT ha preparat per a tu excursions en mountain bike per Santa Susanna, pel Maresme, fins al Museu del camperol, a les portes del Montnegre. Es tracta d’un passeig agradable en BTT des de la platja, passant pel nucli urbà d’aquesta petita vila costanera fins a la zona del Parc Natural del Montnegre – El Corredor. No requereix experiència ni un gran esforç físic pel que és apta per tots aquells que simplement vulguin gaudir de l’aire lliure.

clika aqui

 

Esport Ciclista Malgrat

L’E.C. Malgrat és un club ciclista fundat l’any 1973 amb la dèria de promocionar el ciclisme i organitzar activitats i esdeveniments relacionats amb aquest esport.

clika aqui

 

Mountain Bike.com

Segueix tota l’actualitat del món del Mountain Bike. Notícies, competicions, marxes cicloturistes, enllaços i molt més.

clika aqui

 

Club Ciclista Pineda

Si t’agrada l’esport a l’aire lliure, si t’agrada l’aventura, perdre’t per camins i corriols, si t’agrada sentir el vent a la cara mentre fas esport, no tens alternativa. Al Club Ciclista Pineda disfrutaràs de tot això i molt més en mig d’un bon ambient. A la nostra web trobaràs calendari d’activitats, proves, sortides, cicloturista, marxa btt, nocturna…

clika aqui