Descripció

Les nostres parcel·les són de terreny plà i la nostra platja de sorra gruixuda és de les millors valorades a nivell europeu tan per la qualitat de l’aigua com per la qualitat de la sorra. La situació privilegiada del Càmping, en una zona tranquil·la a mig camí entre Malgrat i Blanes i el seu accés particular, fan de l’entorn un espai tranquil i segur on passar unes bones vacances. Una autèntica illa enmig de la cremor de la costa! Les reformes executades en els últims anys ens han convertit en un nou càmping, familiar i tranquil.

Disposem de 340 parcel•les i d’una zona especialment adaptada per autocaravanes. Les parcel·les tenen una mida aproximada de 8×8 (64m quadrats) i disposen de connexió europea de 10 Ampers. Al càmping hi trobarà tot el que necessita per passar uns dies amb totes les comoditats: supermercat, fleca, cafeteria, restaurant, zona de barbacoes, zones d’aparcament…

I perquè siguin uns dies de vacances inoblidables disposem de piscina, pistes de petanca, de futbol i de bàsquet, àrees infantils, sala de jocs, i accés directe a la platja! Durant tota la temporada fem animació per petits i grans!

Al Càmping La Tordera estem en un procés constant de renovació de les instal·lacions. Així mateix apliquem protocols de qualitat per tal que hi trobi tot el confort que necessita durant les seves vacances. Actualment estem certificats com a Destinació de Turisme Familiar des del 2007 i també disposem del segell de Qualitat Turística des del 2008.

Plànol en planta

Accés

Localització

Camí de la Tordera, s/n 08380 MALGRAT DE MAR BARCELONA